Zubné kefky by_DEFAULT

0_COVER_gif_1x1

Simon Enever, mladý designér a spoluzakladateľ značky byDEFAULT si bystro všimol, aké hnusné sú kefky na zuby, ktoré sa predávajú v obchodoch. Napriek tomu, že ich používame každý deň, design sa od konca druhej svetovej vojny veľmi neposunul. Výber je slabunký a až na CURAPROX pripomína vzhľad väčšiny zubných kefiek skôr farebné, gumené hryzátka pre bábätká. Je to škoda, pretože sú to práve malé, bežné veci, ktoré nám dokážu skrášliť život a potešiť nás.

20131118052815-1_MINIMAL_indie

Pri navrhovaní týchto štýlových kefiek vychádzal designér z názorov bežných spotrebiteľov. Tí sa zhodli v tom, že vytvarované zubné kefky sú nepodhodlné a nemajú žiadnu pridanú hodnotu. Simona zaujímal aj odborný názor zubných lekárov. Tí su však viazaní zmluvami s veľkými výrobcami, a preto neboli ochotní konzultovať návrhy novej kefky. Simon a jeho team sa preto rozhodli, že budú fejkovať bolesti a záujem o správne čistenie zubov, a tak počas častých návštev zubných ordinácií vyťahovali z lekárov informácie, ktoré potrebovali. Ohrem toho design konzultovali aj s inžiniermi, aby sa uistili, že materiál a veľkosť budú vhodné a zdravotne nezávadné.

white.jpg

20131118052753-2_LIFESTYLE_indie

white.jpg

Manuálnu kefku si ľahko pretvoríte na elektrickú jednoduchým vloženém AAA batérie.

20131118001025-4_UPGRADEABLE_gif_indie

Keby som bola v designérskom teame aj ja, dovolila by som si navrhnúť aj funkciu kontroly použitia a nepoužitia kefky. Ľahko by som tak zistila, či si Tono zuby naozaj umyl, alebo mi klame, pretože kefka je suchá, prípadne len mierne navhlčená. byDEFAULT kefku môžete mať v klasickom, alebo vypimpovanom prevedení. Designérsky team neustále pracuje na nových farbách, materiáloch, štruktúrach a vzoroch.

20131118053002-9_PRICING_gif_indie

Ak vás kefka ktorú si vyberiete začne po čase nudiť, ľahko si na nej môžete vymeniť obal pomocou malého šrobováčika, ktorý je súčasťou balenia. Netreba zabúdať ani na hygienu. Za $16 ročne obdržíte poštou každé 3 mesiace náhradný kartáčik. That’s genius!

20131118200753-5_INTERCHANGEABLE_indie

..a takto krásne si kefku zbalíte na cesty..

white.jpg

20131118001258-7_CONVENIENT_gif_indie

white.jpg

PS: Tieto kefky sú zatiaľ len prototypy. Designéri čakajú na veľkého brata alebo sestru, ktorí by im tento skvelý nápad zafinancovi, spustil masovú výrobu a kampaň. Držím palce!

//

viac info na

//

white.jpg

K. ♡

One thought on “Zubné kefky by_DEFAULT

Leave a comment